Stålpartier och aluminiumprofiler

Vi har lång erfarenhet av fönster, dörrar, fasader och tak i glas. Vi tillverkar med Sapa aluminiumprofiler genom vårt bolag Ramfast Metall, vilket står för skandinavisk enkelhet, användarvänlighet, säkerhet och hållbarhet.

Sapa aluminiumprofiler
Vi tillverkar med Sapa aluminiumprofiler genom vårt bolag Ramfast Metall. En svensk totallösning för alla tänkbara applikationer inom både offentlig och privat miljö. Alla våra leveranser har granskats och testats mot tekniska krav i fråga om exempelvis luft- och regntäthet, värmeisolering och kondenssäkerhet. Vi tillverkar också typgodkända brandpartier efter dina önskemål.

Vi tillverkar med Sapa aluminiumprofiler vilka står för skandinavisk enkelhet, säkerhet, användarvänlighet och hållbarhet.

Profilsystem i stål
Väljer du stål får du ett robust material med stor motståndskraft mot mekanisk åverkan som t ex passar kommersiella fastigheter, industrier, skolor och sjukhus.

Från råd till montage
Ofta får vi ett förfrågningsunderlag med en arkitektritning. Men finns inga ritningar så hjälper vi dig naturligtvis med det. Vi har sedan ett första möte där vi går igenom för- och nackdelar vid val av olika produkter och konstruktionslösningar. Mätning på plats om möjligt, sedan tar produktionen vid. Montering utförs och en drifts- och skötselinstruktion erhålls.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

VILL DU VETA MER?

Prata med en av våra experter om den
produkt eller tjänst du är intresserad av.

info@hagerstensglas.se

08-645 56 20