Byggföretag

Söker du ett glasmästeri som kan fungera som en heltäckande leverantör av glaslösningar, så att du slipper lägga ut flera olika jobb samtidigt?

Tack vare vår breda kompetens kan vi utföra alla typer av projekt inom glas, fönster, aluminium eller stålpartier. Alltifrån reparation av ett trasigt fönster till att t ex bygga upp en glasfasad. Vi kan alltid erbjuda en bra helhetslösning efter era önskemål.

Speciellt för byggföretag
Nedan hittar du de produkter och tjänster som är anpassade för byggföretag.

KLICKA PÅ RESPEKTIVE PRODUKT OCH LÄS MER!

Glas är ett mångsidigt material som kan användas i de flesta miljöer, inte minst på annorlunda platser för att skapa en extra effekt. I offentliga miljöer som kontor, butiker, restauranger, gym, badhus med mera är möjligheterna oändliga och ger dig chansen att få tänka lite större. Läs mer.

Listan kan göras lång över vad vi kan inreda i glas. Duschväggar, inredningsglas, dörrar, speglar, trappräcken, glasmontrar, glas ovan diskbänk, kontorsväggar i glas med skjutdörrar/glasdörrar är bara några exempel. Läs mer.

Ge oss bara ett ungefärlig mått på din duschlösning så kan vi sedan tillsammans se över vilket glas du vill ha. Vi har olika sorters härdat glas att välja på som varierade klarhet, kulörer, etsat m.m. Läs mer.

Vi reparerar det mesta inom fönster/glas. Även vissa trä- och rötskador. De flesta av våra arbeten utför vi på vår verkstad, andra direkt hos kunden. Läs mer.

Ett glasräcke kan höja utseendet både inomhus som ute. Vi hjälper dig att välja det räcke som bäst passar din altan, balkong eller kanske vardagsrum och trappa. Läs mer.

Vi kan erbjuda fönsterpartier, dörrpartier, invändiga partier med eller utan montering för såväl stora som små objekt. Läs mer.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av inredningsglas till butiker. Alltifrån stora skyltfönster till mindre inredningar med olika hyllor och glaspartier. Läs mer.

Säkerhetsglas är glas som förhindrar eller minimerar risken för personskador. Alla de produkter vi arbetar med anpassar vi efter dina önskemål. Läs mer.

Vi är auktoriserade för att montera brandklassade glas/partier i såväl äldre som nya konstruktioner. Läs mer.

Ett bra sätt att utestänga buller är att byta glas i befintliga partier eller montera nya glas. Det går utmärkt att kombinera ett ljudisolerat glas med energibesparande beläggning också. Läs mer.

Vad många inte tänker på är att man kan förbättra sitt inomhusklimat och samtidigt minska sina driftskostnader genom att byta ut befintligt glas i såväl äldre som nya partier. Vi byter även ut hela partier om så önskas. Läs mer.

För dig som vill undvika insyn kan vi erbjuda ett brett utbud av glas/filmer som skyddar effektivt mot insyn. Läs mer.

Vi arbetar idag med serviceavtal för bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsägare, fastighetsskötare och byggare. Läs mer.

DITT VERKSAMHETSOMRÅDE