Inredningsglas duschdörr

Att vi är duktiga på att hjälpa till med olika duschlösningar är något som vi hör allt oftare. Om det beror på hur enkelt det är att beställa en lösning hos oss eller om det är våra konkurrenskraftiga priser det handlar om låter vi dock vara osagt.

Går du i duschdrömmar?
Då kan vi hjälpa dig. Storleken på ditt duschutrymme är självklart beroende av hur stort själva badrummet är. Men annars är det öppet forum för din fantasi att föreställa sig hur din nya duschlösning ska se ut.

Busenkelt att beställa
Vad vi behöver av dig är egentligen bara några stumma mått och en beskrivning av lösningen för att du ska få just det duschrum du önskar.

Vi har allt för din dusch
Hos oss hittar du allt du behöver. Vi har vissa standard-storlekar som endast finns med ett sorts beslag. Men vi erbjuder även andra beslag och funktioner, t ex gångjärn för vanliga eller vinklade dörrar med olika ytbehandlingar som blankkrom, rostfritt, natureloxerad aluminium och mässing. Vi kan också presentera spännande lösningar med skjutdörrar samt vikdörrar.

Ska jag välja glas eller glas..?
Ditt val av glas erbjuder en del intressanta möjligheter. Vi har olika sorter härdat glas att välja på som varierande klarhet, frostat, kulörer, etsat…
Självklart hjälper vi dig att ta fram just din favorit om du känner dig det minsta osäker.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

VILL DU VETA MER?

Prata med en av våra experter om den
produkt eller tjänst du är intresserad av.

info@hagerstensglas.se

08-645 56 20