Fastighetsförvaltare

Fått en felanmälan gällande en trasig portruta? Har dina hyresgäster önskemål om att byta till fönster som dämpar ljudet från trafiken?

Vi är rustade att snabbt kunna befinna oss på plats vid akut hjälp, men vi kan också erbjuda väl genomtänkta och välstrukturerade glaslösningar vid betydligt större arbeten, som t ex att byta fönster.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Speciellt för fastighetsförvaltare
Nedan hittar du de produkter och tjänster som är anpassade för fastighetsförvaltare.

KLICKA PÅ RESPEKTIVE PRODUKT OCH LÄS MER!

Vi kan erbjuda fönsterpartier, dörrpartier, invändiga partier med eller utan montering för såväl stora som små objekt. Läs mer.

Med helglasade väggar i ett kontor eller andra offentliga miljöer skapas en ljus, luftig och inbjudande miljö att arbeta och vistas i. Läs mer.

Glas är ett mångsidigt material som kan användas i de flesta miljöer, inte minst på annorlunda platser för att skapa en extra effekt. I offentliga miljöer som kontor, butiker, restauranger, gym, badhus med mera är möjligheterna oändliga och ger dig chansen att få tänka lite större. Läs mer.

Vi reparerar det mesta inom fönster/glas. Även vissa trä- och rötskador. De flesta av våra arbeten utför vi på vår verkstad, andra direkt hos kunden. Läs mer.

Ett glasräcke kan höja utseendet både inomhus som ute. Vi hjälper dig att välja det räcke som bäst passar din altan, balkong eller kanske vardagsrum och trappa. Läs mer.

Ge oss bara ett ungefärlig mått på din duschlösning så kan vi sedan tillsammans se över vilket glas du vill ha. Vi har olika sorters härdat glas att välja på som varierade klarhet, kulörer, etsat m.m. Läs mer.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av inredningsglas till butiker. Alltifrån stora skyltfönster till mindre inredningar med olika hyllor och glaspartier. Läs mer.

Säkerhetsglas är glas som förhindrar eller minimerar risken för personskador. Alla de produkter vi arbetar med anpassar vi efter dina önskemål. Läs mer.

Vi är auktoriserade för att montera brandklassade glas/partier i såväl äldre som nya konstruktioner. Läs mer.

Ett bra sätt att utestänga buller är att byta glas i befintliga partier eller montera nya glas. Det går utmärkt att kombinera ett ljudisolerat glas med energibesparande beläggning också. Läs mer.

Vad många inte tänker på är att man kan förbättra sitt inomhusklimat och samtidigt minska sina driftskostnader genom att byta ut befintligt glas i såväl äldre som nya partier. Vi byter även ut hela partier om så önskas. Läs mer.

För dig som vill undvika insyn kan vi erbjuda ett brett utbud av glas/filmer som skyddar effektivt mot insyn. Läs mer.

Vi arbetar idag med serviceavtal för bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsägare, fastighetsskötare och byggare. Läs mer.

VILL DU VETA MER?

Prata med en av våra experter om den
produkt eller tjänst du är intresserad av.

info@hagerstensglas.se

08-645 56 20