Byta eller renovera fönster?

Vi är mästare på fönster och kan byta eller renovera det mesta inom fönster/glas till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Filmen visar ett nyligen genomfört fönsterbyte på S:t Görans Sjukhus i Stockholm.

Sitter du i styrelsen för en bostadsrättsförening och planerar kommande fönsterbyte eller renovering är du välkommen till oss. Vi kan bostadsrättsföreningar och vet vikten av god tillgänglighet och bra kommunikation med såväl dig i styrelsen som de boende. Hör av dig! Vi berättar gärna mer om hur ett fönsterbyte går till. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Brandglas
För att säkra miljöer mot brand är brandglas en nödvändighet. Vi är auktoriserade för att montera brandklassade glas och glaspartier i såväl äldre som nya konstruktioner.

Bullerdämpande glas
Är din fastighet utsatt för buller? Byt ut glasen i befintliga partier eller montera in nya för effektiv bullerreducering. Det går utmärkt att kombinera ett ljudisolerat glas med energibesparande beläggning också.

Energisparande glas
Genom att byta ut befintligt glas till energiglas i såväl äldre som nya glaspartier kan du förbättra ditt inomhusklimat och samtidigt minska din fastighets driftskostnader.

Glas utan insyn
Ibland vill man få in ljus, men samtidigt skydda mot insyn. Vi erbjuder ett brett utbud av insynsskyddande glas och fönsterfilm.

VILL DU VETA MER?

Prata med en av våra experter om den
produkt eller tjänst du är intresserad av.

info@hagerstensglas.se

08-645 56 20