Reparera eller byta ut ett gammalt fönster?

Vi är mästare på fönster och kan reparera det mesta inom fönster/glas. Även vissa trä- och rötskador. Funderar du på att göra ett fönsterbyte hjälper vi gärna till med det också. Tänk dock på att välja ett fönster som funkar ihop med husets profil och som förstärker dess stil. De flesta av våra arbeten utför vi i vår verkstad, andra direkt hos kunden.

Brandglas
För att säkra miljöer mot brand både i hemmet och på arbetsplatsen är brandglas ett utmärkt alternativ. Vi är auktoriserade för att montera brandklassade glas/partier i såväl äldre som nya konstruktioner.

Bullerdämpande glas
Trött på allt buller? Byt ut dina glas i befintliga partier eller montera in nya glas så stänger du det mesta av oljudet ute. Det går utmärkt att kombinera ett ljudisolerat glas med energibesparande beläggning också.

Energisparande glas
Genom att byta ut befintligt glas i såväl äldre som nya partier kan du spara både pengar och energi. Det nya bytet gör att du både kan förbättra ditt inomhusklimat och samtidigt minska dina driftskostnader. Är du riktigt sparsugen kan vi byta ut hela partier om så önskas.

Glas utan insyn
Ibland vill man ha in ljus, men samtidigt skydda mot insyn. Vi kan erbjuda ett brett utbud av insynsskyddade glas och fönsterfilm som skyddar effektivt mot oönskad insyn.

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER