Glasräcken

En stor del av vår inredningsverksamhet består av glasräcken, såväl inomhus som ute. Genom att utgå från dina önskningar och anpassa oss efter de förutsättningar som finns tar vi fram den bästa lösningen som passar just dig.

Allting är möjligt
Enligt oss går det alltid att få ett glasräcke. Har du en konstig svängd trapp eller avsats spelar ingen roll – alla har möjlighet att få ett glasräcke. Vi tillhandahåller även trappkonstruktioner i smide med stilrena glasinfästningar.

Fördelar med räcke i glas
Vad många inte tänker på är att ett glasräcke inomhus kan få mindre utrymmen att upplevas som större. Förutom att du får en luftigare känsla i rummet så bidrar glasräcken också med ett modernt och exklusivt utseende. Dessutom är ett glasräcke lika bra säkerhetsklassat som ett stålräcke.

Självrengörande glas, finns det?
Låter det för bra för att vara sant? Väljer du att satsa på självrengörande glas till t ex din veranda kan du luta dig tillbaka och låta naturens egna krafter göra jobbet. På dessa glas finns nämligen en yta med en speciell beläggning som reagerar på solljus, regn och blåst, och som håller glaset fritt från smuts. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER