Komplett partner av lösningar i glas

Okej, vi erkänner, vi har alltid gillat glas. Inte bara för att glas kan vara levande, vackert, säkra och samtidigt skydda mot insyn. Nej, utan mer för de oändliga möjligheter som glas kan erbjuda. För oss är det viktigt att lyssna till just dina önskemål, att upplysa om alternativa lösningar och produkter. För det ligger liksom i vår natur, att vilja göra vårt bästa i alla situationer.

Vi utför alla typer av reparationsglasning, isolerglas, inbrottsskydd, inredningsglas, glastak, glasdörrar, glaspartier, fönsterbyten, säkerhetsglas, energiglas m.m. Alla våra arbeten utförs självklart med snabb service och professionell rådgivning. Vi är utbildade och auktoriserade GBF och MTK, samt certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer.

Historia
Företagets nuvarande ägare, Stefan Stridh och Niklas Sundqvist, har utvecklat glasmästeriet till vad det är idag. Ett glasmästeri som med stort engagemang och kunskap alltid gör sitt bästa för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Hägerstens Glasmästeri är delägare i bolaget Ramfast Metall, där vi tillverkar aluminiumpartier med Sapa profilsystem. En svensk totallösning för alla tänkbara applikationer inom både offentlig och privat miljö. Läs mer.

Hägerstens Glasmästeri är ett företag som varit med länge. Någon gång under 1950-talet öppnades för första gången dörrarna till det anrika gamla familjeföretaget. Ett företag som familjen Lagerstedt drev under hela tre generationer.

VILL DU VETA MER?

Prata med en av våra experter om den
produkt eller tjänst du är intresserad av.

info@hagerstensglas.se

08-645 56 20