INREDNINGSGLAS OFFENTLIG MILJÖ

Glas är ett mångsidigt material som kan användas i de flesta miljöer, inte minst på annorlunda platser för att skapa en extra effekt. I offentliga miljöer som kontor, butiker, restauranger, gym, badhus med mera är möjligheterna oändliga och ger dig chansen att få tänka lite större.

Glas – en ljusare framtid
Utvecklingen av glas och dess funktioner går snabbt framåt, och även bearbetning och förädling av glasprodukter kan idag utföras på många nya spännande sätt. Därför kan glas som finns på marknaden idag skapa väldigt individuella miljöer och ge en personlig prägel på till exempel din arbetsplats.

Ge ditt kontor en ansiktslyftning
Varför inte inreda ditt kontorslandskap med glasväggar och glasdörrar för att öppna ytor och skapa mer rymd? Glasa in konferensrummet för att framkalla en elegant och ”glassigare” känsla. Eller synliggör din entré ut mot gatan med en högklassig dörr i glas. Läs mer.

Gör dina säljytor mer attraktiva
Vi hjälper dig välja rätt inredningsglas till din butik. Säkerhetsglas, specialanpassade glas, skyltfönster och glasfasader är bara några av de glaslösningar vi kan erbjuda. Allt för att släppa in mer ljus och öka din försäljning. Läs mer.

Satsa på räcken i glas
Vi har glasräcken som passar för alla behov och självklart är de personsäkra. Ett glasräcke inomhus kan få ett mindre utrymme att upplevas som större. Förutom att du får en luftigare känsla i rummet så bidrar ett glasräcke även med ett mer modernt och exklusivt utseende. Läs mer.

Vi kan vara ditt bollplank – om glas
Fråga oss gärna om glas. Inredningsglas är en av våra specialiteter och vi är etablerade i arbetet med offentlig verksamhet så vi vet vad som krävs. Genom att utgå från dina önskningar och anpassa oss efter de förutsättningar som finns tar vi fram den bästa lösningen som passar just dig.  Kontakta oss.

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER