Inredningsglas

Glas är ett mångsidigt och flexibelt material som kan användas i de flesta miljöer såsom kontor, butiker, restauranger, gym, badhus mm. Möjligheterna är oändliga och ger dig chansen att få tänka lite större.

Speglar, stänkskydd och mycket mer
Utvecklingen av glas och dess funktioner går snabbt framåt. Bearbetning och förädling av glasprodukter kan idag utföras på många nya spännande sätt. Inredningsglas står för flexibilitet och snabbhet i ett projekt och listan över vad vi kan erbjuda i glas kan göras lång. Speglar, stänkskydd till kök, hyllor, trappor, väggar, golv och bastulösningar är bara några av de saker vi kan hjälpa till med. Oavsett vad ditt projekt kräver är vi säkra på att vi kan hitta skräddarsydda och behovsanpassade lösningar. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Glasräcken
Vi har glasräcken för alla behov och som anpassas för just ditt projekt. Ett glasräcke inomhus kan få ett utrymme att upplevas som större. Även här är flexibilitet och snabbhet ledord. Läs mer.

Duschlösningar
Hos oss hittar du allt du behöver för en komplett duschlösning. Vi har vissa standardstorlekar som endast finns med ett sorts beslag. Men oftast skräddarsyr vi duschlösningar för att passa aktuellt projekt. Frågetecken är till för att rätas ut och vi erbjuder stor variation på glastyper, beslag och funktioner, t ex gångjärn för vanliga eller vinklade dörrar, olika ytbehandlingar som krom, rostfritt, eloxerad aluminium eller mässing. Vi producerar också spännande lösningar med skjut- och vikdörrar. Läs mer.

VILL DU VETA MER?

Prata med en av våra experter om den
produkt eller tjänst du är intresserad av.

info@hagerstensglas.se

08-645 56 20