Inredningsglas hemma

Glas är ett utmärkt material för dig som vill skapa unika miljöer i såväl kök som badrum.
Önskar du hellre förhöja en detalj som t ex räcken i hall eller vardagsrum går det lika bra.
Möjligheterna att inreda ditt hem med glas är med andra ord väldigt många.

Vi gör det mesta – i glas
Listan över vad vi kan erbjuda i glas kan göras lång; Glasbord, stänkskydd, hyllor, trappor, räcken, golv, duschväggar, bastulösningar, väggar och dörrar är bara några av de saker vi kan hjälpa dig med. Oavsett vad du önskar inreda i glas är vi säkra på att vi kan förverkliga dina drömmar med våra skräddarsydda och behovsanpassade lösningar. Utmana oss gärna!

Inred kontoret med glas
Glas är ett mångsidigt material som kan användas i de flesta miljöer, inte minst på annorlunda platser för att skapa en extra effekt. I offentliga miljöer som kontor, butiker, restauranger, gym, badhus med mera är möjligheterna oändliga och ger dig chansen att få tänka lite större. Läs mer.

Glasräcken
En stor del av vår inredningsverksamhet består av glasräcken, såväl inomhus som ute. Genom att utgå från dina önskningar och anpassa oss efter de förutsättningar som finns tar vi fram den bästa lösningen som passar just dig. Läs mer.

Inred ditt hem med glas
Byt ut ditt kakel i köket med en läcker glasskiva ovanför diskbänken. Satsa på en fristående dusch, kanske duschväggar med inbyggd belysning, en avdelare i badrummet eller varför inte en hel vägg i glas? Om glaset dessutom är färgat kan du uppnå fantastiska effekter i ditt badrum. Så vad väntar du på?

Måttbeställda duschväggar
Hos oss går det utmärkt att måttbeställa din duschlösning för avhämtning eller med montering. Ge oss endast stumma öppningsmått, så fixar vi ihop en ritning med samtliga önskade mått som vi mejlar över för godkännande. Sedan är det bara för dig att beställa det du vill ha enligt önskemål. Även transport finns att tillgå. Läs mer.

Skiss i 3D
Vi älskar glas och kan därför allt om glas. Eftersom vi alltid är uppdaterade med marknadens senaste nyheter kan vi också hitta nya och smarta lösningar att använda glas. Hos oss hittar du inspiration, och vi ger dig råd och tips på vad du behöver tänka på. Vid större objekt kan vi även rita upp dina önskemål i 3D för att du ska få rätta känslan. Om du sedan vill beställa endast måttning och material eller väljer hela konceptet med tillhörande montering är förstås upp till dig själv.

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER