Privatperson

Vi hjälper gärna privatpersoner som uppskattar och värdesätter hantverkskunnande och kvalitet i material och utförande.

Speglar, stänkskydd och mycket mer
Utvecklingen av glas och dess funktioner går snabbt framåt. Bearbetning och förädling av glasprodukter kan idag utföras på många nya spännande sätt och listan över vad vi kan erbjuda i glas kan göras lång. Speglar, stänkskydd till kök, hyllor, trappor, väggar, golv och bastulösningar är bara några av de saker vi kan hjälpa dig med.

Glasräcken
Vi har glasräcken för alla behov och som anpassas för just ditt projekt. Ett glasräcke inomhus kan få ett utrymme att upplevas som större. Även här är flexibilitet och snabbhet ledord. Läs mer.

Duschlösningar
Hos oss hittar du allt du behöver för en komplett duschlösning. Vi har vissa standardstorlekar som endast finns med ett sorts beslag. Men oftast skräddarsyr vi duschlösningar för att passa aktuellt projekt. Frågetecken är till för att rätas ut och vi erbjuder stor variation på glastyper, beslag och funktioner, t ex gångjärn för vanliga eller vinklade dörrar, olika ytbehandlingar som krom, rostfritt, eloxerad aluminium eller mässing. Vi producerar också spännande lösningar med skjut- och vikdörrar. Läs mer.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Nedan hittar du de produkter och tjänster för dig som är privatperson.

KLICKA PÅ RESPEKTIVE PRODUKT OCH LÄS MER!

Glas är ett mångsidigt material som kan användas i de flesta miljöer, inte minst på annorlunda platser för att skapa en extra effekt. I offentliga miljöer som kontor, butiker, restauranger, gym, badhus med mera är möjligheterna oändliga och ger dig chansen att få tänka lite större. Läs mer.

Ett glasräcke kan höja utseendet både inomhus som ute. Vi hjälper dig att välja det räcke som bäst passar din altan, balkong eller kanske vardagsrum och trappa. Läs mer.

Vi reparerar det mesta inom fönster/glas. Även vissa trä- och rötskador. De flesta av våra arbeten utför vi på vår verkstad, andra direkt hos kunden. Läs mer.

Ge oss bara ett ungefärlig mått på din duschlösning så kan vi sedan tillsammans se över vilket glas du vill ha. Vi har olika sorters härdat glas att välja på som varierade klarhet, kulörer, etsat m.m. Läs mer.

Säkerhetsglas är glas som förhindrar eller minimerar risken för personskador. Alla de produkter vi arbetar med anpassar vi efter dina önskemål. Läs mer.

Med helglasade väggar i ett kontor eller andra offentliga miljöer skapas en ljus, luftig och inbjudande miljö att arbeta och vistas i. Läs mer.

Vi är auktoriserade för att montera brandklassade glas/partier i såväl äldre som nya konstruktioner. Läs mer.

Ett bra sätt att utestänga buller är att byta glas i befintliga partier eller montera nya glas. Det går utmärkt att kombinera ett ljudisolerat glas med energibesparande beläggning också. Läs mer.

Vad många inte tänker på är att man kan förbättra sitt inomhusklimat och samtidigt minska sina driftskostnader genom att byta ut befintligt glas i såväl äldre som nya partier. Vi byter även ut hela partier om så önskas. Läs mer.

För dig som vill undvika insyn kan vi erbjuda ett brett utbud av glas/filmer som skyddar effektivt mot insyn. Läs mer.

VILL DU VETA MER?

Prata med en av våra experter om den
produkt eller tjänst du är intresserad av.

info@hagerstensglas.se

08-645 56 20